This script that isn't working because Browser issues, was meant to move the information text through the webpage
Thomas photo
Thomas photo
De CLINICA DENTAL COSTA BLANCA werd 18 jaar geleden gegrond in het geliefde toeristen standje Benidorm. Toen al was de jonge Dr. Thomas Anton op het bijzondere klima een op de mooie stranden van Benidorm verlieft geworden.
Veele toeristen komen jaar naar jaar steeds terug , tot ze uiteindelijk ook hun vaste woonplek hier vast leggen.

Zo, groeide Benidorm snel en woonde er meer mensen. Al deze mensen hun wensen konden niet meer vervuld worden in de kleine ouden spaanse tandartspraktijken. De stad had een nieuwe en betere, moderne tandarts nodig, die zijn patienten hooge kwaliteit en moderne tecnologie kon bieden.
Zo besloot de Dr. Anton zijn eigen tandartspraktijk te openen met de nieuwste tecnologie en voor de mooiste glimlach, De CLINICA DENTAL COSTA BLANCA.

Vandaag de dag is de CLINICA DENTAL COSTA BLANCA bekent als een van de beste tandartspraktijken van de provincie. Moderne inrichting en high-tech uitrusting zijn gecombineerd met profesionaliteit en ervaring van het praxisteam. Onze medewerkers ( de meeste hebben in duitsland hun diploma gehaald) garanderen u een eerstklasige kwaliteit verzorging voor de patienten.

In de CLINICA DENTAL COSTA BLANCA bestaan geen oudheids grenzen. Want we hebben specialisten voor volwassene en kinderen. We lossen ieder tandprobleem op. Van beginnende caries tot het missen van tanden. Voor het behouden van gezonden tanden geven wij u tips en leren wij u trucjes. Ook legen wij veel waard op het uitzien van de tanden en op de perfecte glimlach.

De eerstklassige ligging aan de zee, aan het bekende Levante strand van Benidorm, een van de geliefste vakantie plekken in Europa . De persoonlijke service voor klanten, de sympatie van het hele klinieks personaal en onze vriendleijke decoratie zijn genoeg redenen om trots te zijn op onze presentaties.
We nodigen u uit, ons te bezoeken. Ondek het zelf.
Geniet van u vakantie aan de mooie stranden, terwijl wij u een perfekte glimlach bezorgen.

CLINICA DENTAL COSTA BLANCA + gezondheid + uitzien van de tanden = De perfecte glimlach
Rayita de barra de desplazamiento
Boton para mover el texto
Photos of Dental Clinic Costablanca in Benidorm Photo of Benidorm Beach Photo of palm trees near the beach Photo of Benidorm port Photo of Benidorm island Photo of Clinic professionals
Dr. THOMAS H. ANTON, Medical License Number 1724 Alicante, PhD in Germany
Dr. THOMAS H. ANTON, Medical License Number 1724 Alicante, PhD in Germany
DENTAL CLINIC COSTA BLANCA
DENTAL CLINIC COSTA BLANCA
OLD TOWN, Av. de Martínez Alejos nº 4, 1º A-B, BENIDORM (ALICANTE, SPAIN)
OLD TOWN, Av. de Martínez Alejos nº 4, 1º A-B, BENIDORM (ALICANTE, SPAIN)
Old phone icon
Mobile Phone Icon
0034 965 864 777;
0034 965 864 777;
0034 695 055 330
0034 695 055 330